Våra tjänster

Drifttekniker

Järfälla i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, vägar och spår växer Barkarby station/ Stockholm Väst fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Alla våra stadsdelar, exempelvis Barkarbystaden, växer och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för minst 10 000 nya jobb, högre utbildning och fler besökare.

Under våren 2018 går en av våra drifttekniker i pension, så för att säkra upp kompetensöverföringen så söker vi redan nu en drifttekniker till fastighetsavdelningen. Fastighetsavdelningen består av ett 60-tal anställda och ansvarar för ca. 360 000 m2 lokalytor, skolor förskolor samt äldreboenden.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du att ha helhetsansvar för drift och skötsel av ventilations- och värmesystem och övrig fastighetsrelaterad teknik i ett eget förvaltningsområde.

Exempel på konkreta arbetsuppgifter kan vara:

  • Driftoptimering av ventilations- och värmesystem
  • Tillse att regelbundna ronder utförs och att rutiner för detta följs
  • Fungera som rådgivare i drift- och energifrågor till kommunens verksamheter
  • Samordna felanmälningar för fastighetstekniken från kommunens verksamheter med hjälp kommunens felanmälningssystem
  • Arbeta proaktivt och föreslå åtgärder för att minska energiförbrukningen samt underhållsåtgärder för teknikinstallationer
  • Följa upp värme-, el- och vattenförbrukning
  • I samråd med förvaltare fungera som beställarfunktion av mindre underhållsåtgärder av ventilations- och värmesystem.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som drifttekniker hos oss har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i team. Du är van att arbeta självständigt och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Utöver god kunskap om fastigheter och dess teknik är det också viktigt att du har lätt för att möta människor eftersom mycket av arbetet handlar om kommunikation.

Vidare har du driftteknikerutbildning eller motsvarande samt fem års erfarenhet inom fackområdet. Du har även mycket goda kunskaper inom VVS samt styr- och reglerteknik. De flesta fastighetssystem är numera digitaliserade så vi lägger även stort vikt vid att du har god datorvana.

Körkort B är ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi erbjuder en spännande roll i ett expansivt skede där du får möjlighet att påverka och forma din yrkesroll. Med oss får du en stabil arbetsgivare med framåtanda.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering. Kontakta gärna Anna Setterberg om du har frågor gällande tjänsten eller din ansökan, 08 764 25 83.

Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 2 jan 2018, så vänta ej med att skicka in din ansökan.

Fackliga representanter Järfälla Kommun;

Kommunal: Peter Ulander, 08-58028500 (växel)

Vision: Marcela Ossandon,

SACO: Reza Soltani,

Organisations-/företagsbeskrivning:

Läs mer på www.jarfalla.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm