Våra tjänster

Driftsamordnare

Driftsamordnare Kraft & Belysning

I rollen som Driftsamordnare på SISAB får du möjlighet att arbeta med elsäkerhet- och driftfrågor från ett helhetsperspektiv och samtidigt bidra till att öka antalet elevplatser för barn och ungdomar i Stockholm.

Om driftavdelningen

Driftavdelningen ansvarar för SISABs samtliga tekniska installationer och dess stödsystem. Detta omfattar bl.a. ca 300 fjärrvärmecentraler och ca 2500 ventilationssystem. Avdelningen ansvarar för drift av installationer samt driftåtgärder och planering för dessa system. Samtliga fastigheter övervakas från avdelningens driftledningscentral med ett av Sveriges största SCADAsystem.

Om rollen

Du ansvarar löpande för SISABs elsäkerhets- och elrevisionsarbete och är behörighetsansvarig. Vidare är du elinstallatör för regelefterlevnad och arbetar strategiskt med drift av belysning, belysningsstyrningar och el-kraftfrågor. Kontaktytor är entreprenörer, konsulter, driftledare, specialister, projektansvariga, förvaltare m.fl.

Din vardag kommer att bestå av:

  • Övergripande ansvar för elnätfrågor och serviscentraler
  • Utveckling av planer för ett långsiktigt underhållsarbete (LPU)
  • Strategiskt arbete kring modernisering av eluppvärmda fastigheter
  • Ansvar för att statistik, rapporter och kontroller genomförs
  • Utveckla och utbilda kollegor i el- och elsäkerhetsarbeten
  • Avtal- och budgetansvar för entreprenörer
  • Vara rådgivare och bollplank i elfrågor och löpande omvärldsbevaka området

Din bakgrund

Mångårig praktisk erfarenhet av fastighetstekniska installationer, servisanläggningar och belysningsinstallationer.

Som person är du analytisk och resultatinriktad och arbetar utifrån ett strukturerat förhållningssätt samt har en mycket god administrativ förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och etablerar gärna nya kontakter.

Utbildning

Högskoleingenjör med relevant inriktning eller mångårig erfarenhet från arbetsområdet, samt Allmän behörighet (AL).

Din framtid hos oss

Vi erbjuder dig en flexibel och varierande arbetsmiljö tillsammans med engagerade kollegor. Stockholm är en av Europas snabbast växande regioner och behovet av bra utbildningslokaler är större än någonsin. Som kommunalt bolag har SISAB en unik och avgörande roll för stadens fortsatta utveckling. SISABs viktigaste tillgång är våra medarbetare. Därför arbetar vi aktivt för att skapa ett balanserat arbetsklimat. Vi har en stark gemenskap med ett nära ledarskap där medarbetarna trivs och får utrymme att växa. Vi sitter i trevliga lokaler med goda kommunikationer vid Liljeholmen.

Ditt nästa steg

Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök-knappen nedan. För information om tjänsten, kontakta Rolf Amble (Enhetschef Energi & Installation) på tel. 08-508 422 30 eller Linn Johansson (HR-specialist) på tel. 08-508 460 79. Vi arbetar med löpande urval så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning.

Det här är SISAB

SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, är ett kommunalt bolag inom koncernen Stockholms stadshus AB. Bolaget omsätter cirka 2 miljarder kronor och äger 590 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar SISAB 1,8 miljoner kvadratmeter, där fler än 100 000 människor vistas dagligen. För att ge barn och ungdomar bästa möjliga start i livet äger, förvaltar och utvecklar vi Stockholms skolor och förskolor. Med hållbarhet och smarta lösningar i trygga och inspirerande utbildningsmiljöer bidrar vi till att forma framtidens Stockholm. Läs mer om oss på www.sisab.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm