Våra tjänster

Driftsamordnare VVS

I rollen som Driftsamordnare på SISAB får du möjlighet att arbeta med driftfrågor från ett helhetsperspektiv och samtidigt bidra till att öka antalet elevplatser för barn och ungdomar i Stockholm.

Om driftavdelningen

Driftavdelningen ansvarar för SISABs samtliga tekniska installationer och dess stödsystem. Detta omfattar bl.a. ca 300 fjärrvärmecentraler och ca 2500 ventilationssystem. Avdelningen ansvarar för drift av installationer samt driftåtgärder och planering för dessa system. Samtliga fastigheter övervakas från avdelningens driftledningscentral med ett av Sveriges största SCADAsystem.

En dag på jobbet

Du svarar för driftfrågor inom VVS- och kylteknik och arbetar löpande med att identifiera förbättringar och ge förslag på nya lösningar samt uppföljning av driftavtal. Du har ett nära samarbete med olika specialister, driftledare, projektansvariga, förvaltare och fastighetsvärdar samt entreprenörer och konsulter.

Som Driftsamordnare inom VVS kommer din vardag bestå av:

  • Samordningsansvar för driftavtal inom VVS och kylteknik
  • Rådgivare i energi- och teknikfrågor
  • Samordning av driftentreprenad och entreprenörer
  • Ansvara för att kontroller genomförs, dokumenteras och följs upp
  • Ansvara för ekonomisk uppföljning, budget- och prognosarbete
  • Handlägga energiutredningar och analysera driften samt genomföra lämpliga åtgärder
  • Omvärldsbevakning, löpande utveckling och förbättring av arbetssätt och rutiner avseende driftavtal och systematiskt energiarbete

Din bakgrund

God erfarenhet av att arbeta med VVS, driftoptimering och energisparåtgärder i ett fastighetsbestånd. Antingen från ett fastighetsägarföretag eller som entreprenör. Du är van vid att leda energiarbete och har erfarenhet av överordnat styr- och övervakningssystem. Likaså är du van vid att arbeta med många kontakter, både internt och externt. Som person har du ett helhetsperspektiv, är analytisk och resultatinriktad. Du är kommunikativ och serviceinriktad och har god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift. Du trivs med att utveckla och förbättra processer och innehar minst körkort klass B.

Utbildning

Högskoleingenjör med relevant inriktning och/eller teknisk gymnasieutbildning med mångårig erfarenhet från arbetsområdet.

Din framtid hos oss

Vi erbjuder dig en flexibel och varierande arbetsmiljö tillsammans med engagerade kollegor. Stockholm är en av Europas snabbast växande regioner och behovet av bra utbildningslokaler är större än någonsin. Som kommunalt bolag har SISAB en unik och avgörande roll för stadens fortsatta utveckling. SISABs viktigaste tillgång är våra medarbetare. Därför arbetar vi aktivt för att skapa ett balanserat arbetsklimat. Vi har en stark gemenskap med ett nära ledarskap där medarbetarna trivs och får utrymme att växa. Vi sitter i trevliga lokaler med goda kommunikationer vid Liljeholmen.

Ditt nästa steg

Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök-knappen nedan. För information om tjänsten kontakta Anders Holmström (Enhetschef driftavdelningen) på tel. 0850846083 eller Linn Johansson (HR-specialist) på tel. 0850846079. Vi arbetar med löpande urval så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning.

Det här är SISAB

SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, är ett kommunalt bolag inom koncernen Stockholms stadshus AB. Bolaget omsätter cirka 2 miljarder kronor och äger 590 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar SISAB 1,8 miljoner kvadratmeter, där fler än 100 000 människor vistas dagligen. För att ge barn och ungdomar bästa möjliga start i livet äger, förvaltar och utvecklar vi Stockholms skolor och förskolor. Med hållbarhet och smarta lösningar i trygga och inspirerande utbildningsmiljöer bidrar vi till att forma framtidens Stockholm. Läs mer om oss på www.sisab.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm