Våra tjänster

Driftledare till Ulriksdal

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.

Vi behöver nu förstärka vår driftorganisation inom fastighetsområde Ulriksdal och söker därför en driftledare som kommer att vara stationerad i Ulriksdal, Solna. Fastighetsområdet har lokalkontor bland annat i Ulriksdal och Rosersberg och vi förvaltar exempelvis Ulriksdals slott, Haga slott, Rosersbergs slott, Strömsholms slott och Gripsholms slott och alla byggnader på dessa fastigheter.

Din roll

Som driftledare ansvarar du övergripande för att driften av fastigheterna inom förvaltningsområde Ulriksdal bedrivs kostnadseffektivt och med hög servicegrad. I din grupp finns för närvarande elva drifttekniker som alla rapporterar till dig. Dina ansvarsområden innefattar exempelvis personal- och budgetansvar, planering av bemanning och beredskap samt en del administration.

Du kommer att ansvara för visst felavhjälpande underhåll och vissa driftentreprenader och avropa dessa tjänster enligt lagen om offentlig upphandling. Du arbetar även med att planera, genomföra, sammanställa och analysera förvaltningsområdets drift samt att utveckla driften i nära samarbete med förvaltningsgruppen. Du är även ansvarig för att myndighetsbesiktningar genomförs. I rollen ingår ett nära samarbete med de tekniska förvaltarna och förvaltarna. Du är direkt underställd fastighetschefen.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad driftingenjör eller motsvarande, alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet. Du har arbetat inom el, vvs, styrsystem eller energi och har flerårig erfarenhet från drift av fastigheter. Vi ser även att du har ett par års ledarerfarenhet och trivs med att i ditt ledarskap coacha och motivera dina medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som trivs med att ha många bollar i luften samtidigt som du drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat. Som person är du tydlig och strukturerad samtidigt som du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du har också en hög grad av integritet. Eftersom vi förvaltar ett kulturarv behöver du vara kvalitetsmedveten, men också serviceinriktad och lyhörd för kundernas och andra intressenters behov och önskemål. Vidare är det viktigt att du är en van datoranvändare och har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Mer information

Befattningen är säkerhetsklassad. Du måste därför vara svensk medborgare för att kunna söka tjänsten.

SFV samarbetar i denna rekryteringsprocess med Upgraded People AB och eventuella frågor besvaras av Adrian Andersson, rekryteringskonsult, på telefonnummer: 073-158 79 88.

Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00.
Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se.

Sista ansökningsdag är 2017-11-30.

Förstaintervjuer kommer att hållas 7–8 december och andraintervjuer under vecka 50.

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Kontaktpersoner

Susanne Essehorn
Tf Fastighetschef
010-478 74 44
susanne.essehorn@sfv.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm