Våra tjänster

Driftcontroller

Tornberget är ett av Haninge kommun helägt fastighetsförvaltningsbolag med huvuduppdrag att äga och förvalta kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi ca 300 000 m². Antalet medarbetare är ca 90 st fördelat på fyra avdelningar.

Vårt kontor ligger centralt i Haninge med närhet till allmänna kommunikationer, butiker och restauranger. Runt knuten finns natursköna Rudans friluftsområde.

Nu söker vi en engagerad driftcontroller och erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som är under förändring.

Som driftcontroller hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att följa upp och ansvara för vår drift samt följa upp leverantörsavtal. Syftet är att säkerställa en avtalsenlig leverans och därmed hålla en god standard på våra fastigheter. I tjänsten ingår det att utveckla och förbättra de interna processerna för att bidra till en mer effektiv organisation. Som driftcontroller är du spindeln i nätet mellan vår fastighetsavdelning och vår serviceavdelning, där du ansvarar för felavhjälpande underhåll, driftoptimering samt kommunikationen mellan avdelningarna inom dessa områden. Du har även ett resultatansvar där du följer upp att budget hålls. Därmed är det viktigt att du är analytisk och vågar hantera komplexa frågeställningar.

För att du ska trivas i denna roll bör du vara en social och kommunikativ person som värdesätter relationer och är bekväm med att fatta beslut. Vi värdesätter din förmåga att självständigt strukturera upp och systematisera arbetet samt se helheten. Då Tornberget är i en aktiv fas med organisationsutvecklingen är det viktigt att du trivs att arbeta i en dynamisk miljö.

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har en mycket bred teknisk kunskap inom fastighetsdrift som exempelvis värme, ventilation, samt styr- och reglersystem. Din kunskap av driftteknik inklusive datoriserad drift är avgörande för att kunna axla rollen. En god erfarenhet av avtalsuppföljning enligt AFF inom drift och projektledning är meriterande. Vi ser att du har en utbildningsbakgrund som ingenjör inom driftteknik, driftingenjör eller motsvarande samt har minst fem års erfarenhet från relevanta roller så som driftledare, driftingenjör eller liknande. Vidare ska du vara en van IT-användare inom driftsystem samt kunna utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.

Vi kan erbjuda förmånliga friskvårdsmöjligheter, företagshälsovård med regelbundna hälsokontroller och ett gott arbetsklimat. Tornberget har rökfri arbetstid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av José Castillo, enhetschef. Facklig representant är Lars Hult. Båda nås via växelnummer: 08–606 90 00.

Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev, meritförteckning, referenser och löneanspråk via e-post till: kontakt@tornberget.se

Sista ansökningsdatum är den 5 mars 2018.

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm