Våra tjänster

Chef Kommersiell värdering

Stockholms Stad, Exploateringskontoret, Mark & värdering

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Vi söker nu en chef för den kommersiella värderingsenheten inom avdelningen Mark och värdering. Stockholms stad äger nästan 70 procent av all mark inom staden. Avdelningen Mark och värdering ansvarar för den löpande markförvaltningen och är stadens specialistfunktion för fastighets­värdering. Vi arbetar vi med fastighetsvärdering och utarbetar riktlinjer för upplåtelser, tomträttsavgälder, köp och försäljning av fastigheter.

Om tjänsten
Vi söker en enhetschef till vårt kommersiella team som i dag består av nio medarbetare. Som enhetschef på avdelningen mark och värdering kommer du att erbjudas ett brett arbete i en trivsam miljö med högt tempo. Du ingår i ledningsgruppen för avdelningen Mark och värdering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda, fördela och följa upp arbetet inom enheten
  • Stödja värderarna i verksamhets- och utvecklingsfrågor
  • Bistå avdelningschefen med underlag för planering av verksamheten
  • Svara för utvärdering och uppföljning av verksamheten
  • Personalansvar för enhetens nio medarbetare

Kvalifikationer
Vi söker dig som är fastighetsekonom från samhällsbyggnadsprogrammet eller har annan likvärdig högskoleutbildning. Du ska ha en aktuell marknads- och branschkännedom och flera års erfarenhet av fastighetsmarknaden och fastighetsvärdering. Chefserfarenhet är meriterande.

Som ledare är du tydlig i din kommunikation och har god förmåga att engagera och inspirera dina medarbetare. Du tänker strategiskt, är drivande och ser till helheten för kontoret. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har hög social kompetens. Vidare har du ett strukturerat och noggrant arbetssätt, har initiativ- och beslutsförmåga samt är en god förhandlare.

Vi erbjuder
Exploateringskontoret erbjuder ett öppet och prestigelöst arbetsklimat, med stor respekt för din kompetens. Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats med kollektivavtal och förmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, föräldraledighetstillägg och flexibel arbetstid. Kontoret ligger på Fleminggatan i centrala Stockholm, endast fem minuters promenad från Centralstationen. Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- och orienteringsförmåga.

Som enhetschef hos Stockholms Stad får du möjligheten att arbeta i en bred och ansvarsfull roll i en framåtsträvande och expansiv förvaltning. Stockholms Stad är i ett tillväxtskede och du är med och påverkar stadens utveckling.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad är inne i ett expansivt skede och på exploateringskontoret har vi en viktig roll i att utveckla och bygga huvudstaden. Vi arbetar med många av Sveriges mest intressanta och uppmärksammade stadsutvecklingsprojekt. Exploateringskontoret är en av stadens förvaltningar och lyder under exploateringsnämnden. Vi ansvarar bland annat för utveckling och förvaltning av stadens mark, exploatering för bostäder och företagsområden och stadens investeringar i gator och parker i exploateringsprojekt. Vi är cirka 240 medarbetare.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Referensnummer 2017/7560
Kontakt
Åsa Wigfeldt, Avdelningschef Mark och värdering, 08-508 262 83
Johanna Lidehäll, HR-chef, 08-508 265 88
Facklig företrädare
Hampus Olesund, SACO, 08-508 266 55
Luis Lopez, Vision, 08-508 27 929


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm