Våra tjänster

Centrumchef

Diligentia äger, förvaltar och utvecklar fastigheter på ett sätt som bidrar till ett bättre samhälle. Vid årsskiftet 2014/2015 förvaltade bolaget 118 fastigheter till ett värde av cirka 36 miljarder kronor och med en uthyrbar area om drygt 1,1 miljoner kvadratmeter, inom segmenten kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter. Dessa är huvudsakligen lokaliserade i de tre storstadsregionerna. 140 medarbetare har uppdraget att leverera en långsiktigt stabil totalavkastning med rimligt risktagande till ägaren Skandia och dess 1,4 miljoner ägare. Välkommen till ett fastighetsbolag som gör skillnad! www.diligentia.se

 Diligentia söker Centrumchef till Tyresö centrum

Företaget

Diligentia tillhör landets största förvaltare och utvecklare av köpcentrum med totalt 12 anläggningar i landet med Väla i Helsingborg och Frölunda Torg som de största.  Det senaste förvärvet är Tyresö Centrum som är drygt 30.000 kvm och består av ett 60-tal butiker som de planerar att bygga ut samtidigt som en förtätning med bostäder kommer att ske.

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Diligentia söker vi nu Tyresö centrums nästa Centrumchef. Du kommer att få en central funktion med fokus på att utveckla och förvalta köpcentrumet. Du är ansiktet utåt mot butiker och hyresgäster och håller dig á jour med det operativa arbetet ute i fastigheten. I rollen ingår personalansvar för en marknadsansvarig samt en teknisk förvaltarare, tillsammans har ni fokus på besökarna och hyresgästerna.  Det kommer att bli full fart direkt från start för att skapa ett centrum som gör att de boende i kommunen får den bästa shoppingupplevelsen och den service de behöver.

I rollen ingår att:

  • Självständigt arbeta aktivt med uthyrning och hyresförhandling
  • Ha ett helhetsansvar för köpcentrumets identitet och profilering genom marknadsföring, PR och information (till din hjälp finns marknad)
  • Årligen upprätta och ansvara för affärs- och marknadsplan, intäkts- och investeringsbudget
  • Löpande följa upp och analysera köpcentrumets utveckling
  • Lägga budget, prognoser och göra uppföljningar för fastigheter
  • Arbeta med strategier kring lämplig mix av butiker
  • Vara delaktig i och planera för hyresgästanpassning
  • Skapa och utveckla goda relationer till hyresgäster, uppdragsgivare, underleverantörer, samt interna medarbetare
  • Vara synlig ute i centrumet för besökare och hyresgäster
  • Operativt finnas tillgänglig vid mer komplicerade ärenden samt vid behov ha dialog med kunder

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker en person med minst 10 års fastighetsrelaterad erfarenhet, gärna inom retail. Du har tidigare arbetat i roller som innefattar etablering, förhandling eller motsvarande. Meriterande är om du tidigare varit verksam i en roll som centrumchef. Du bör ha förståelse för fastighetens tekniska uppbyggnad då du är ytterst ansvarig även för denna funktion.

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi, fastighet- eller marknadsföring alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du är affärsmässig, kund- och marknadsorienterad samt har ett stort intresse för retail och har lätt för att snappa upp trender i branschen. Du är stresstålig, självständig och prestigelös. Du har integritet och kan stå upp för dina tankar och idéer. Du är en lagledare som i kombination med att leda personal även har en god förmåga att samarbeta och har en positiv approach mot dina kollegor och de personer du möter i arbetet.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Diligentia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carolina Eskengren eller Susanna Hörler på 08-120 50 400. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm