Våra tjänster

Bovärd

Vi söker en engagerad och serviceinriktad bovärd till vårt områdeskontor i Göteborg. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av förvaltaren ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.
Willhems fastigheter i Göteborg ligger främst i Biskopsgården, Bergsjön och Partille. Totalt har vi 3625 lägenheter i Göteborgsområdet.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter
  • utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema
  • utföra besiktningar vid av- och inflyttning
  • planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
  • hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
  • beställning och uppföljning av fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
  • tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter

Utbildning & erfarenhet:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete, lägenhetsbesiktning, VVS eller el är det meriterande. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen måste du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster.

Willhem arbetar aktivt med värdegrunden, som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev senast 24 september. Vi undanber oss ansökningar via e-post. Urval kommer att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta personaladministratör Özlem Köse på telefon 031 788 70 20 eller ozlem.kose@willhem.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm