Våra tjänster

Bovärd

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi ca 3900 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna.
Stora underhållsprojekt tillsammans med vårt Projekt 1000, som är ett uppdrag att bygga 1000 nya lägenheter i Solna fram till år 2025, ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten och Solna!

Bovärd

Som bovärd är du ansiktet utåt och den första kontakten med hyresgäster. Du har helhetsansvar för ditt område bestående av cirka 300 lägenheter med tillhörande allmänna utrymmen. I vissa fall kan det ingå en del kommersiella lokaler. Signalisten är ett litet bolag där du får arbeta brett med omväxlande arbetsuppgifter. I din roll som bovärd ser du till den dagliga driften och det förebyggande arbetet som resulterar i en bra boendemiljö för våra hyresgäster.

Du kommer att ingå i ett team och utgå från ett av Signalistens huvudkontor, beläget intill Solna Centrum.

Arbetsuppgifter och ansvar
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av följande;

· kontinuerliga ronderingar i dina fastigheter

· felavhjälpande och självständigt utförande av reparationer i lägenheter och allmänna utrymmen exempelvis av kyl/frys, spis, byte av blandare, lås, stopp i avlopp o dyl.

· beställningar till entreprenörer/leverantörer

· kvalitetskontroller, besiktningar samt nyckelhantering

· aktivt arbete med mål och handlingsplaner

· visning av lokaler, garage och lägenheter

· administrativa arbetsuppgifter, t ex fakturahantering, offertförfrågningar, avrapportering, underhållsregistrering, meddelanden/brev till hyresgäster etc.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

· Gymnasieutbildning eller annan utbildning med fastighetsinriktning

· Erfaren reparatör av t.ex. vitvaror/el/VVS (fastighetsrelaterat)

· Flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

· Erfarenhet av kundkontakter/hyresgäster

· Du är van att arbeta med datorn som redskap (t.ex. dokumentera/återkoppla i system såsom exempelvis Vitec samt använda dig av officepaketet)

· Du har erfarenhet av att hantera entreprenörer(beställningar/uppföljning)

· B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, serviceinriktad, flexibel och ansvarstagande. Arbetet ställer stora krav på social förmåga, självständighet och att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bostadsstiftelsen Signalisten som arbetsplats

Vår vision ”Här är du hemma” och övergripande affärsplan präglar vårt arbete för att vi tillsammans ska kunna uppnå våra övergripande mål.

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande!

På Signalisten har vi en positiv stämning med högt i tak och det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, arbetar i en god arbetsmiljö och är friska. Därför fokuserar vi bland annat på att säkerställa god arbetsmiljö, anordnar utbildningar kontinuerligt och erbjuder anställningsförmåner inom hälsa och friskvård såsom träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och massage. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vårt huvudkontor där de flesta av oss sitter, ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana, bussar och tvärbana.

Läs mer om oss
Läs mer om oss på www.signalisten.se

Tillsättning

Tillsättning sker snarast enligt överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 mån provanställning

Arbetstider

Arbetstider Månd-Torsd 7.00-16.00 Fred 7.00-14.00. (Första vardagen varje månad mellan sept-maj är arbetstiden förlängd till 18.30 p.g.a inflyttningar).

Ansök här
Länken: http://hr.signalisten.se/webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=6

Sista ansökningsdag är den 31 oktober men ansök så fort som möjligt då vi intervjuar löpande så att tillsättning kan ske snarast.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm