Våra tjänster

Avtalscontroller Byggservice och Underhåll

Telge Fastigheter står inför en ny avtalsperiod för tjänster inom området byggservice och underhåll. Därför förstärker vi nu med en avtalscontroller som vill driva, följa upp och utveckla samarbetet med våra leverantörer för att vi ska kunna erbjuda en ännu bättre produkt till våra kunder.

Avtalscontroller på Telge Fastigheter

Som avtalscontroller får du en viktig roll inom förvaltningen där du hjälper oss att både bli bättre beställare och utveckla relationerna med våra leverantörer. Du ansvarar för att upphandlade ramavtal följs – har kontroll på innehållet, leveransen och leverantörsrelationerna. Dessutom kommer du att driva och följa upp processer och rutiner med målet att vi ska leverera med ännu bättre kvalitet.

I dina arbetsuppgifter ingår:

 • Att utveckla och följa upp rutiner och processer, till exempel att kvalitetsgranska gjorda beställningar, utförda arbeten, leverantörens egenkontroll, miljöprogram, fakturor och avtalade priser.
 • Att förbättra hur vi jobbar med leverantörsutveckling, genom att ge leverantörerna möjlighet att bidra med sitt kunnande och ta en bättre kontroll över att säkerställa leveransen av det vi efterfrågar.
 • Att utveckla interna processer i vårt egna verksamhetssystem.
 • Att arbeta med ständiga förbättringar enligt lean.

Hos oss får du arbetar brett med att stödja förvaltare och projektledare i beställningar inom ditt ansvarsområde. Tjänsten är ny och kommer till en början att vara en projektanställning över 12 månader med placering på förvaltningsavdelningen. Under projektanställningen ger vi dig bra utvecklingsmöjligheter och chans att få utökat ansvar för fler av våra avtal. På avdelningen väntar 14 kunniga kollegor på dig.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som med trygghet kan växla mellan att vara en kravställande beställare och en ödmjuk coach. Du är noggrann i din dokumentation, bra på att kommunicera i tal och skrift och trivs med att arbeta självständigt. Eftersom vi förenar affärer med samhällsnytta behöver du ha fallenhet för att se helheter. Vi ser också att du är handlingskraftig, systematisk och tycker om att driva frågor framåt. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturliga för dig.

Krav

 • Relevant fastighets- och/eller byggutbildning eller motsvarande erfarenhet.
 • Kunskap och erfarenhet från inköp.
 • Goda kunskaper i Officepaketet.
 • B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriter

 • Erfarenhet av att leda och coacha
 • Erfarenhet av service- eller entreprenadbranschen.
 • Erfarenhet av offentlig upphandling (LOU).
 • Erfarenhet av kommunal verksamhet.
 • Flerspråkig.

Jobba hos Telge

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Peter Hornwall, tf förvaltningschef, 08-550 222 18. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08 550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når båda på 08-550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Sista ansökningsdag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den sista februari 2018.

Telge Fastigheter är en av Södertäljes största fastighetsägare med en total yta om drygt 500 000 kvm. Våra byggprojekt finns inom förskola, skola, vård- och omsorgsboenden, idrott- och kulturfastigheter och kommersiella lokaler.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm