Våra tjänster

Avtalsansvarig/ Uthyrare

Avtalsansvarig/Uthyrare för lokaler till Partillebo

Om företaget

Är du duktig på att upprätta hyresavtal och har goda kunskaper inom lokalhyresjuridik? Gillar du att beräkna hyror, finna nya kommersiella kunder och sätta dig in i kommunala anläggningar? Då kan du vara den Partillebo söker!

Partillebo är ett kommunalt bostadsbolag som drivs på affärsmässiga grunder med tydligt kundfokus. Bolaget har utsetts till ett av de mest välmående kommunala bolagen i Sverige, både vad gäller kundnöjdhet och ekonomi. Partillebo är ett värderingsstyrt bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Delaktighet, kvalitet och serviceinriktning är några av nyckelorden i verksamheten.

Partillebo är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3800 lägenheter och ca 210 000 m2 lokalyta i Partille kommun. Bolaget omsätter 550 mkr och har 75 anställda. Partille kommun befinner sig i stor expansion. Kundservicen är högsta prioritet och visionen är ”Vår kunskap om kundens vardag får nästa generation att välja hyresrätten och lokalen hos oss”.
Partillebo vill förstärka sin Hyresavdelning med en engagerad avtalsansvarig för såväl kommunala som kommersiella lokaler.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer framförallt att arbeta med hyresavtal för kommunfastigheter så som skolor, idrottsanläggningar och serviceboenden. Men även med andra nya kommersiella lokaler som Partillebo just nu bygger i Partille Centrum där du kommer att ansvara för uthyrning och strategiska val av hyresgäster. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektchef och förvaltningschef.
Inom lokaluthyrningen ingår t ex att:

– Upprätta nya lokalhyresavtal där kommunen är den största lokalkunden
– Ta fram hyreskalkyler utifrån produktionskalkyler
– Administrera villkor och hyresförändringar för befintliga avtal
– Bistå organisationen med kunskap inom lokalhyresjuridik
– Beräkna omsättningshyror för vissa hyresgäster
– Omvärldsbevaka marknaden vid omförhandling av hyresvillkor
– Marknadsföra nya/vakanta lokaler

Din profil
Du som söker har högskoleutbildning inom ämnesområdet och vi anser att fastighetsekonom eller motsvarande kan vara lämpligt. Du har tidigare arbetat med lokalhyresavtal och trivs med en kombination av ett noggrant och ett socialt arbete. Du känner dig trygg inom hyresjuridiken och är en duktig förhandlare som är affärsmässig samtidigt som du har förmågan att alltid ha kunden i fokus. Du har tidigare erfarenhet av att ta fram hyreskalkyler och vi ser gärna att du är insatt i omsättningshyra.

Du är en prestigelös person som är handlingskraftig och är duktig på att slutföra det du tar dig an. Du trivs med ett självständigt arbete samtidigt som du är en naturlig lagspelare som är mån om dina kollegor. God kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt ser vi som en självklarhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker? Ansök redan idag då urval görs löpande.

Start: Omgående eller efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Partille

Om Newsec Competence
Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence. Vänligen kontakta Josefine Svensson på 0708196834 eller josefine.svensson@newsec.se om du har frågor.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm