Våra tjänster

Avdelningschef till Norrköping

Ännu en medarbetarundersökning är avslutad på Gunnar Karlsen och återigen visar den att vår personal tycker att vi är ett trivsamt företag att arbeta på där man utvecklas och blir sedd i sitt jobb. Det är fantastisk läsning och vi är självklart jätteglada för det. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa. Så kanske är det inte så konstigt att vi växer – år efter år efter år…

Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 2800 medarbetare och en omsättning på cirka 5 miljarder. Företaget är en av Nordens ledande aktörer inom områdena Ventilation, Kyla, Rör, Service, Rådgivning och Byggnadsautomation Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi har cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1 miljard (2016).

Huvudsakligt ansvarsområde

I din roll som Avdelningschef ansvarar du för avdelningens resultat enligt budget och uppsatta mål. Du ansvarar också för personal inom avdelningen och du rapporterar till Distriktschefen. Fokus i den här rollen är att man kan och förstår entreprenad och serviceverksamhet. Du kommer att jobba såväl internt som extern inom området. Du kanske är uppdragsledare/projektledare/ filialchef/ teknikkonsult idag och känner dig redo att ta nästa steg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Att utveckla avdelningens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet och likviditet
 • Leda kvartalsvisa genomgångar
 • Leda personal enligt företagets rutiner
 • Genomföra kundaktiviteter med nya och befintliga kunder

Kompetensprofil

 • Ingenjörskompetens eller motsvarande
 • Erfarenhet från personalledning och/eller projektledning
 • Erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen
 • Marknadsföring och försäljningserfarenhet
 • Goda kunskaper inom företagsekonomi
 • Affärsmässighet
 • Stark och tydlig samt drivande
 • Ledarskapsutbildning

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Vi söker dig som är kommunikativ med social kompetens. Du gillar och är bra på att skapa relationer och har ett gott lokalt nätverk. Kunskap och intresse för ekonomi och resultatuppföljning sätter vi stor vikt vid. Vidare arbetar du både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Slutligen har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, och innehav av B-körkort är krav.

VILJA – vår värdegrund

När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.

Vad erbjuder Gunnar Karlsen

Gunnar Karlsen Sverige AB erbjuder en utvecklande tjänst i en långsiktig verksamhet med fokus på trevligt arbetsklimat och engagerad personal.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Jonas Bessing på 0736-26 47 50 eller jonas@isakssonrekrytering.se.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Sökord: projektledare, uppdragsledare, drift, gruppchef, bygg, fastighetsteknik


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm