Våra tjänster

Assistent Nyproduktion

MKB Fastighets AB är till för Malmö och Malmöborna.

MKB:s vision – Hem för var och en – är visionen om ett Malmö där varje individ har bra boende. MKB ska tillhandahålla bra bostäder i hela staden, arbeta innovativt med att stärka Malmös attraktionskraft och bidra till en stad för alla. Tre värderingar ligger till grund för MKB:s arbete: modiga, enkla, tillsammans. Med över 22 500 lägenheter och 1100 lokaler, till ett värde av 30 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB Malmös ledande bostadsbolag och en av Sveriges största fastighetsägare.

MKB Fastighets AB är ett dynamiskt och kreativt företag som sätter likhetstecken mellan affärsnytta och samhällsnytta. Med en stark finansiell ställning kan MKB vara med och driva utvecklingen i både branschen och staden. MKB tänker långsiktigt och med en tillåtande kultur möjliggör man innovation.

En sjättedel av Malmöborna bor i MKB:s fastigheter. MKB har därmed ett stort ansvar för staden och dess invånare och är en viktig del i att utveckla staden. Genom sitt arbete påverkar man vardagen för de människor som bor hos MKB och bidrar till att göra Malmö attraktivt.

Tjänsten

Den aktuella tjänsten är ett föräldravikariat som startar så fort som möjligt och sträcker sig minst ett år framöver. Som assistent på nyproduktionsavdelningen ansvarar du för en stor del av avdelningens administration, men arbetar främst mot nyproduktionschefen. Tjänsten innefattar såväl hantering av mail och förberedelser av presentationer som att självständigt hålla i arbetsmiljömöten och föra protokoll vid ledningsgruppsmöten. Genom din sociala förmåga bidrar du till trivsel och välbefinnande i gruppen och du blir involverad i pågående grupputvecklingsarbete.

Dina arbetsuppgifter

  • Hantering av inkommande mail till nyproduktionschefen
  • Förbereda presentationer, samla in och sammanställa statistik av olika slag
  • Medverka och föra protokoll vid exempel ledningsgruppsmöten och upphandlingsmöten
  • Sammanställa dokument som ska läsas och påminna om det som behöver hanteras
  • Självständigt genomföra administrativa uppgifter såsom att skriva och distribuera mötesprotokoll, kopiering av handlingar, förbereda för nyanställda, genomgång av policydokument för nyproduktionsgruppen
  • Självständigt kunna hantera begäran av handlingar samt sekretesshantering

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av arbete i Officepaketet (Excel, Word och Powerpoint)
  • Uttrycker sig väl i tal och skrift
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Personliga egenskaper

För att lyckas bra i rollen krävs det att du är en serviceinriktad och lyhörd person med ett bra driv och en god struktur i ditt arbete. Vidare arbetar du självständigt och är engagerad och lojal gentemot dina kollegor och chef. Du är en positiv person med ”skinn på näsan”.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Assistent Nyproduktion passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar MKB Fastighets AB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 28 februari.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Zara Elenmo på zara.elenmo@fasticonkompetens.se eller på 0766-32 33 56.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

Ref.nr: 3707245615


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm