Våra tjänster

Asset Manager

NEWSEC COMPETENCE SÖKER EN ASSET MANAGER FÖR KUNDS RÄKNING

Om företaget
Vår kund uppgraderar och förvaltar bostadsfastigheter.

Företaget äger 50 000 lägenheter i Sverige, Tyskland, Frankrike, England, Canada och USA och Danmark. De riktar in sig på fastigheter i attraktiva städer med stark tillväxt och uppgraderingspotential. 80 procent av lägenheterna ligger i storstäder som Berlin, London, Paris, Stockholm och New York. De är Sveriges största privata fastighetsbolag. Fastighetsbeståndet motsvarar 72 miljarder svenska kronor.

Dina arbetsuppgifter
Som Asset Manager har du ett övergripande och strategisk ansvar för att öka lönsamheten inom ditt fastighetsbestånd. Du planerar och leder verksamheten för ett team om sex till åtta personer som verkar i rollerna Property managers, Lettings managers och Construction managers. Du upprättar budget och affärsplaner, skapar investeringskalkyler, följer upp verksamheten med hjälp av nyckeltal, ansvarar för myndighetskontakter och arbetar med kvartalsbokslut och rapportering.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
• Upprätta affärsplaner för att öka fastigheternas lönsamhet
• Personalansvar för property managers, lettings managers och construction managers
• Beslut om åtgärder som höjer fastigheternas värde
• Energiinvesteringar
• Planering av underhållsåtgärder
• Löpande underhåll
• Genomför fastighetsvärderingar
• Rapportering, kvartalsbokslut

Din profil
Du har en god förståelse för fastighetsbranschen och är affärsmässig i ditt sätt att arbeta. Det är en fördel om du arbetat med hyresbostadsförvaltning. För att lyckas och trivas i rollen bör du triggas av att arbeta med siffror, resultatkostnader och intäkter. Vidare tycker du om att jobba med människor och är bra på att kommunicera och att leda och inspirera andra. Du har tidigare ledarerfarenhet eller ses av dig själv och andra som en naturlig ledare.

Dina tidigare erfarenheter
Du har eftergymnasial utbildning och ska ha minst tre års erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen. Du förväntas ha jobbat med budgetansvar och är van vid arbete i en ledarroll.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du mycket goda kunskaper

Du har körkort B.

Om Newsec Competence
Denna rekrytering sköts av Newsec Competence. Urval och intervjuer sker löpande, ansök så snart du kan. För frågor angående tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Ada Rosenlén på ada.rosenlen@newsec.se eller på 070-859 60 71.

 

Newsec Competence är ett bolag med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av kompetensförsörjning. Newsec Competence jobbar med målsättningen att ge sina uppdragsgivare de bästa resurser marknaden erbjuder.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm