Våra tjänster

Analytiker, fastighetsrådgivning

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en analytiker till affärsområdet Investment med placering i Göteborg. Som analytiker har du ansvaret för att samla in, strukturera samt kritiskt granska fakta om aktuella fastigheter och marknader. Du kommer även att analysera samt värdera fastigheter och fastighetsbestånd för att sedan sammanställa fakta i olika presentationer. En stor del av arbetet innebär att stödja ansvariga projektledare i transaktioner med att upprätta prospekt och vara del i spännande sälj- och köptransaktioner. Tjänsten kräver en person med samarbetsförmåga och känsla för service.

Bakgrund och egenskaper:

Du har relevant högskoleutbildning och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Personliga egenskaper vi värderar är analytisk förmåga, sinne för noggrannhet samt att du är ambitiös och driven. Arbetet innebär perioder av hög arbetsbelastning, varför stresstålighet är en fördel.

Du bör ha mycket god datorvana, främst i Officepaketet med tyngdpunkt på Excel och PowerPoint.

Vi tror att rätt person:

  • är en lagspelare som gillar att samarbeta med olika människor
  • är initiativrik och engagerad
  • tycker om utmaningar
  • är ödmjuk, lyhörd och noggrann

Om Colliers

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vi finns i 66 länder och på 554 kontor, varav två ligger i Stockholm och Göteborg. Här i Sverige är vi drygt 30 fastighetskonsulter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers erbjuder transaktionsrådgivning, uthyrning, Corporate Solutions (hyresgästrådgivning) samt förvaltning.

I Colliers företagskultur uppmuntras människor att tänka annorlunda, dela goda idéer och skapa effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare. Colliers medarbetare söker efter orealiserad potential, utmanar sig själva att se saker annorlunda och uppnår resultat som överträffar kundernas förväntningar.  De är engagerade i sitt arbete, tar personligt ansvar för att nå framgång och ogillar onödig byråkrati. Allt detta är naturliga effekter av vår företagskultur som speglar sig i våra fyra värderingar; Service, Expertis, Glädje och Gemenskap.

Ansökan

Maila personligt brev och CV till: jobb@colliers.se. Skriv i ”Analytiker” ämnesraden.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Placeringsort: Göteborg.

Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Joachim Svedberg,
Region- och Transaktionschef Göteborg
0702-622606
joachim.svedberg@colliers.com


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm