Våra tjänster

Affärsutvecklare

Affärsutvecklare handel, region Stockholm

Störst på cityhandel

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar närmare 315 000 kvadratmeter handelsyta i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi är störst i Sverige på cityhandelslägen som är en betydande del av vår affär. Med 770 butiker i vårt bestånd kan vi erbjuda våra kunder det mesta i lokalväg allt från unika flaggskeppsbutiker till enskilda butiker längs attraktiva handelsstråk och gallerior.

I Stockholm äger och utvecklar vi främst butiks- och restauranglägen längs med Drottninggatan, Sergelgatan, Hamngatan/Regeringsgatan, Birger Jarlsgatan/Stureplan samt Skrapan på Södermalm. Mixen rymmer allt från unika retailkoncept till välkända butikskedjor och attraktiva restauranger.

Arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare handel på Vasakronan ingår du i handelsteamet för Stockholm. Vårt övergripande mål att förädla och utveckla handeln inom en handelsplats eller längs ett handelsstråk. Det sker bland annat genom ett framgångsrikt uthyrningsarbete, om- eller nyförhandlingar med befintliga kunder och utveckling av det fysiska läget.

Omsättningsutvecklingen för handelsplatsen är avgörande för långsiktig framgång. Därför är dialogen med kunderna och förståelsen för deras kunder oerhört viktig. Du jobbar fokuserat med att skapa ett attraktivt läge med starka kundflöden och goda grannar. Du behöver förstå våra kunders verksamhet och sätta dig in i deras behov och ständigt utveckla våra kontakter med nya retail- och restaurangkoncept. En del av den här rollen kommer att vara handelsutvecklingen av Skrapan på Södermalm, Birger Jarlsgatan/Stureplan samt Sturegatan i Sundbyberg. Arbetet innefattar att vidareutveckla handeln genom ett tätt samarbete internt tillsammans med våra fastighetsutvecklare men också genom god kunskap om trender, kundernas konkurrenssituation samt omvärldsbevakning. För att nå bästa resultat krävs ett nära samarbete med olika specialistfunktioner inom Vasakronan samt Fastighetschefen som ansvarar för fastighetens totala lönsamhet.

Som affärsutvecklare handel rapporterar du till chef handel Stockholm.

Bakgrund

Du har högskoleutbildning, gärna med kompletterande kunskaper inom retail, F&B och fastighetsekonomi samt flera års arbetslivserfarenhet inom området. Som affärsutvecklare handel ska du tycka om att träffa dina butiks- och restaurangkunder och utveckla kundrelationen. Du har god social kompetens och samarbetsförmåga samt ett utvecklat affärssinne så att du kan bedöma vad som är en bra affär. Du har erfarenhet från handel, F&B och gillar att samarbeta för att utveckla fastighetsvärdet.

Vi erbjuder
Om du gillar affärer, utmaningar och att jobba med positiva och duktiga människor, då är Vasakronan en plats för dig. Vi strävar efter att erbjuda en arbetsmiljö som inspirerar och uppmuntrar till delaktighet och för att våra medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid arbetar vi aktivt med friskvård.

Mångfalden bland våra kunders verksamhet är stor vilket speglar hur din roll och inställning i arbetet bör vara för att goda relationer skall kunna skapas. Vasakronan eftersträvar mångfald på arbetsplatsen och välkomnar alla sökanden! Du kan läsa mer om hur det är att arbeta på Vasakronan på http://vasakronan.se/artikel/introduktion-nyanstallda

Ansökan

Önskar du mer information är du välkommen att kontakta chef handel Stockholm, Martin Sandgärde på 08-782 04 85.

Klicka här för att skicka din ansökan!

Arbeta för en bättre värd
Ett bra kontor får folk att trivas och göra ett bättre jobb. Den insikten har lärt oss att lyssna, komma med förslag och få saker att hända lite snabbare. Vasakronan är ett av Sveriges ledande fastighetsföretag. I region Stockholm finns vi i de mest attraktiva kontorslägena i bland annat Kista, Uppsala och Stockholms innerstad.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm