Våra tjänster

Affärsförvaltare – Kommersiell förvaltning

Trafikförvaltningen är en av Stockholms största fastighetsägare med ett bestånd på 650 000 m2 och har en blandning av butiker, kontor och bostäder. Trafikförvaltningen inrättar nu en sektion för fastighet vilket innebär att Trafikförvaltningens fastighetskompetens samt fastighetsförvaltning samlas i en organisatorisk tillhörighet.

Nu söker vi en kreativ Affärsförvaltare till vårt team inom gruppen Planering och Kommersiella avtal.

Om tjänsten

Du kommer att ha rollen som ägarrepresentant och kundansvarig gentemot trafikförvaltningens hyresgäster och verkar för en hög grad av kundtillfredsställelse. Du ansvarar för budget med fokus på intäktssidan i det bestånd som du förvaltar och du driver ett proaktivt förvaltnings- och uthyrningsarbete. Tillsammans med de övriga i teamet och med den övriga organisationen, samverkar du för att effektivisera och utveckla rutiner och processer inom området.

Vårt erbjudande

Tillsammans med ett glatt gäng inom Planering och Kommersiella avtal får du möjlighet att utifrån stor frihet utveckla förvaltningsverksamheten samtidigt som du bidrar utifrån ett samhällsperspektiv. Vi erbjuder dig individuella utvecklingsmöjligheter, samt möjlighet till en bra balans mellan yrkesliv och privatliv. Våra värderingar är SAFE, som står för samverkan, ansvar, förtroende och engagemang. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler på västra Kungsholmen.

Vem är du?

Till tjänsten söker vi dig med relevant akademisk utbildning inom fastighetsekonomi eller motsvarande samt cirka 5 års erfarenhet av kommersiell förvaltning. Goda kunskaper i fastighetsekonomi och hyreslagstiftning är ett krav såväl som god branschkännedom. Du har även god förståelse kring teknisk förvaltning.

För att lyckas i rollen som Affärsförvaltare bör du trivas i förhandlingssituationer och drivas av att göra affärer. Du har förmågan att med kreativitet och nytänkande självständigt bedriva förvaltningsarbete och du slutför dina arbetsuppgifter med goda resultat . Vidare har du ett ödmjukt förhållningssätt och god förmåga att samarbeta.

Information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Real Competence Rekrytering AB. Du söker tjänsten via http://realcompetence.se/lediga-jobb/ . Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Pauli via josefin.pauli@realcompetence.se eller 072-158 66 66.
Sista ansökningsdag är den 15 oktober, men ansök så snart som möjligt då intervjuer kommer att hållas löpande

Fackliga representanter är för SACO Mounir Ainholm 08-6863652 och för Vision Anita Buske 08-6863826.

Välkommen med din ansökan!

Varje dag reser fler än 780 000 med kollektivtrafiken i Stockholms län. Trafikförvaltningen är en del av Stockholms läns landsting och har det övergripande ansvaret för att alla som bor i eller besöker länet ska ha tillgång till en väl utbyggd, lättillgänglig och pålitlig kollektivtrafik. De olika färdsätten samordnas i ett ständigt växande trafiknät. Trafikförvaltningens varumärken är SL, Waxholmsbolaget och Färdtjänsten. Trafikförvaltningen omsätter ca 20 miljarder kronor samt investerar ca 6 miljarder kronor under 2016.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm