Våra tjänster

Affärscontroller med inriktning mot projekt

Vi söker en affärscontroller med inriktning mot projekt

Familjebostäder, del av Stockholms stad, äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Vi jobbar för dagens och morgondagens kunder med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus. Vi är ett bostadsbolag i tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter:

I denna roll ligger fokus på affärscontrolling av bolagets investeringsprojekt där du kommer att fungera som ett ekonomiskt bollplank till vår projektutvecklingsavdelning och genomföra investeringsanalyser på projekt samt på bolagsnivå. Du ansvarar för att kvalitetssäkra och sammanställa investeringar samt effekter av dessa på bolagsnivå. Du blir ett stöd vid ex projektavslut, uppstart av projekt samt i ekonomiska frågeställningar som rör ex projektredovisning, moms mm. Rollen är bred och du blir en viktig samarbetspartner för projektutvecklingsavdelningen med analys samt uppföljning av verksamheten utifrån affärsmässighet och bolagets mål. Du bidrar även i ditt arbete till att förse bolagets ledning med underlag för att styra verksamheten och för att fatta affärsmässiga beslut.

Du ingår i teamet på controllerenheten som är en del av ekonomiavdelningen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Hammarby sjöstad.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

Du har relevant universitet/högskoleutbildning för tjänsten eller motsvarande. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av kvalificerat controllerarbete, gärna med inriktning mot fastighetsekonomi eller projekt inom bygg alternativt fastighetsbolag. Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav.

Som person är du driven, analytisk och resultatinriktad. Du trivs i en roll med många kontaktytor och har alltid fokus på affären och kunden. Du har en förmåga att se till helheten samtidigt som du får med detaljerna och du är van att arbeta strukturerat.

Vi erbjuder:

Familjebostäder är ett bolag som står inför en spännande utveckling med tillväxt och som har fokus på samhällsnytta. Tjänsten hos oss innebär ett stort inflytande och bidrag till bolagets utveckling av styrning och stöd både i den befintliga affären samt för det utökade beståndet. Arbetsklimatet är öppet och du får ett stort eget ansvar samtidigt som du har ett stöd i dina kollegor för att bolla idéer och tankar. I controllerteamet har vi olika inriktningar som innebär ett självständigt arbete samtidigt som vi arbetar nära varandra för att få känsla för helheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan:

Sista ansökningsdag är 17-08-31. Familjebostäder samarbetar i denna rekrytering med Jurek Rekrytering & Bemanning som kommer att hantera urvalet under v.35 – 36. Jurek Rekrytering & Bemanning kommer efter sista anmälningsdag presentera utvalda kandidater till Familjebostäder. Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck via mail: maria.vonsterneck@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län
Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm