Våra tjänster

Administratör

Fastighetsägarna Service är ledande leverantör av fastighetsförvaltningstjänster såsom juridisk konsultation, ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi tillhandahåller några av landets skickligaste fastighetsjurister, hyresförhandlare, ekonomer, förvaltare, driftsingenjörer och fastighetsskötare till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Stockholmsregionen. Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till branschorganisationen Fastighetsägarna Stockholm. Läs mer på www.fastighetsagarna.se/service

Fastighetsägarna Service har ca 140 medarbetare och omsätter i dagsläget ca 225 miljoner kronor per år.

Kom och väx med oss! Vi söker nu:

Vill du ta ett kliv in i fastighetsbranschen? Fastighetsägarna Service söker nu en administratör till Tekniksupport

Tekniksupport är en stödfunktion inom Affärsområde Förvaltning & Projekt. Affärsområdet tillhandahåller förvaltningstjänster såsom teknisk förvaltning, projektledning, fastighetskötsel, driftoptimering, lokalvård samt vitvaru- och tvättstugeservice.

Tekniksupport stöttar affärsområdet administrativt, driver utvecklingsprojekt samt hanterar felanmälan via mail och telefon.

Tekniksupport behöver stärkas för att stödja affärsområdets tillväxt. Företaget satsar för att kunna erbjuda den främsta kundupplevelsen i branschen och har ett flertal utvecklingsprojekt på gång. Vi söker dig som vill vara delaktig i den utvecklingen!

Arbetsuppgifter
Som administratör kommer du i första hand bemanna vår felanmälan via telefon och mejl, du bistår även affärsområdet med hantering av nycklar, reklamationer, fakturering, kontering av fakturor och administration av fordon.

Som medlem i gruppen Tekniksupport är det viktigt att vara prestiglös och beredd att backa upp varandra. Du ingår i en grupp om 4 personer och rapporterar till gruppchef Tekniksupport. Arbetstiderna följer felanmälans öppettider från kl. 07.

Egenskaper
Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och utvecklas i ett etablerat förvaltningsbolag. Du är serviceinriktad och strukturerad. Du tar egna initiativ och bidrar gärna till att utveckla gruppens arbetssätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra då du har omfattande kontakt med kund, kundens kund och kollegor. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och effektiv i ditt arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:
Du är nyfiken på fastighetsbranschen och vill komma till ett företag där du genom eget initiativ kan utvecklas. Du är en god administratör och van att arbeta i olika system. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är väl bevandrad i det svenska språket.
Har du tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller från fastighetskötsel är det meriterande men inget krav.

Anställningens omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provtjänstgöring de första sex månaderna.

Kontakter
Låter det intressant? Vill du veta mer?
Frågor besvaras av Gruppchef tekniksupport: Annica Broberg annica.broberg@fastighetsagarna.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan här: http://www.fastighetsagarna.se/service/om-oss/arbeta-hos-oss, senast 30 november 2017. Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm